Doorlopend krediet

Doorlopend krediet

MaatschappijMogelijkheden 
Persoonlijke lening of Doorlopend krediet

€ 2500 tot € 50.000

Zeer bekende aanbieder

Persoonlijke lening of Doorlopend krediet

€ 5000 tot € 75.000

Eenvoudig aanvragen in 3 stappen


Persoonlijke lening of Doorlopend krediet

€ 5000 tot € 150.000

Bij akkoord binnen 2 dagen geld op je rekening

Persoonlijke lening of Doorlopend krediet

€ 2500 tot € 75.000

Persoonlijk advies mogelijk

Persoonlijke lening of Doorlopend krediet

€ 5000 tot € 100.000

Persoonlijk advies mogelijk

Persoonlijke lening of Doorlopend krediet

Afhankelijk van inkomen

Zeer voordelig lenen

Geen BKR toetsing

Minilening of Pluslening

€ 100 tot € 1500

Bij akkoord binnen 24 uur geld op je rekening

Geen BKR toetsing

Minilening

€ 100 tot € 1500

Bij akkoord binnen 24 uur geld op je rekening

Het doorlopend krediet is er in veel verschillende vormen, u kunt kiezen uit verschillende soorten van het doorlopend krediet. Voordat u een keuze maakt wat voor u het juiste doorlopend krediet is, moet u natuurlijk wel weten wat de kenmerken zijn van het doorlopende krediet. En daar gaan we graag dieper voor u op in. Een doorlopend krediet is een flexibele vorm van geld lenen. Met een doorlopend krediet heeft u geld achter de hand tot aan uw kredietlimiet. Als u bijvoorbeeld met de bank een kredietlimiet van € 10.000,- heeft afgesproken, mag u dus opnames doen uit uw krediet tot een maximaal bedrag van € 10.000,-. Door de mogelijkheden om tussentijds geld op te nemen uit uw krediet heeft u dus te allen tijde geld achter de hand. En dat is één van de belangrijkste kenmerken, en voordelen van het doorlopende krediet.

Heb je een negatieve BKR registratie? Verwijder BKR door Dynamiet Nederland voor je een lening aanvraag doet >

Wanneer is een doorlopend krediet een goede keuze?

Een doorlopend-krediet is een goede vorm van geld lenen als u een bedrag “achter de hand” nodig heeft. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als u een verbouwing wilt doen, maar niet vooraf weet wat u exact nodig heeft, waardoor een depot voor u handig is. Daarnaast is een doorlopend krediet handig als u ook tussentijds verwacht extra geld nodig te hebben uit uw depot. Dit zijn allemaal zaken die bij een persoonlijke lening namelijk niet mogelijk zijn. Kort samengevat is een doorlopend krediet een goede keuze als u flexibel geld wilt gaan lenen.

Kosten voor afsluiten doorlopend krediet

Een doorlopend krediet afsluiten doet u natuurlijk niet zonder eerst te weten wat de kosten van het doorlopende krediet zijn. Wat betreft de kosten voor een doorlopend krediet hebben wij goed nieuws voor u. Bij het afsluiten van een lening mogen er voor u namelijk geen kosten in rekening gebracht worden. Dit is in de WCK (wet op het consumptief krediet) vastgelegd. Wel kan het zo zijn dat bijvoorbeeld een tussenpersoon kosten bij u in rekening kan brengen voor het advies voor een eventuele verzekering bij het krediet. Dit heeft vaak betrekking op de risico’s bij overlijden, arbeidsongeschiktheid en onvrijwillige werkeloosheid. Hier mogen de bemiddelaars wel kosten voor in rekening brengen. Indien u deze verzekeringen niet afneemt, en alleen de lening afsluit zonder verder advies, dan zullen de meeste aanbieders u geen kosten in rekening brengen.

Hoe lang duurt het?

Er wordt veel geschreven over het snel geld lenen. Als u een doorlopend krediet aanvraagt,Doorlopend krediet dan is de aanvraag zo gebeurd. De vraag is natuurlijk wat er dan nog verder achter de schermen moet gebeuren, voordat het geld op uw rekening staat. Om u daar een beter inzicht in te geven zetten wij de stappen voor u op een rij. De eerste stap is natuurlijk dat u het digitale aanvraagformulier van een aanbieder invult. Dit vraagt enkele minuten van uw tijd. Als de aanvraag bij de bank of de tussenpersoon binnen is, zal deze aanvraag zo spoedig mogelijk beoordeeld gaan worden. In veel gevallen duurt dit niet langer dan enkele minuten tot een halfuur. Daarna zal de bank de offerte zo spoedig mogelijk naar u mailen. Indien u akkoord gaat kunt u de offerte dan ondertekenen en per mail retourneren. Daarna zal de bank uw documenten gaan beoordelen. Dit kost over het algemeen het meeste tijd. Nadat de bank uw offerte voor het doorlopend krediet met de documenten heeft ontvangen duurt het nog ongeveer 24 uur voordat het geld daadwerkelijk op uw rekening staat.